Ontmoet de perfecte date in Almere

Rian uit Almere zoekt een date met een oprechte heer.

Vind jij mij de moeite waard?

Hallo, ik ben Rian uit Almere. Voorheen heb ik als vrouw steeds het voortouw genomen om heren te ontmoeten en te leren kennen. Echter heb ik uit mijn fouten en ervaringen geleerd dat je alleen maar van die mannen zo aan de haak slaat die niets weten over hoe zij met een dame moeten omgaan. Nu doe ik het anders en sta ik dus open voor de echte heren die mij als eerst willen benaderen in plaats van andersom. Ik heb graag een heer aan wie ik kan zien dat hij mij de moeite waard vind en dat hij dus ook zijn moeite voor mij doet. Dit kan ik dan ook keer op keer aan zijn handelen zien in alles wat hij voor mij doet. Ga jij je best doen voor mij en mij laten zien dat er nog van die oprechte heren rondlopen? Versier jij mij als eerst in een berichtje?


Naam:Rian
Leeftijd:29 jaar
Haarkleur:zwart
Kleur Ogen:bruin
Lengte:165-170
Postuur:Slank
Cupmaat:cup C
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Ja
Roken:Nee
WoonplaatsAlmere
ProvincieFlevoland
ZoektMan
Over Mij
Vroeger maakte ik de fout dat ik de man versierde in plaats van hij mij, ik heb gemerkt dat je dan juist met van die jongetjes komt te zitten, die dan niet weten hoe ze een dame moeten behandelen. Dus dit gaan wij nu heel anders aanpakken. Ik zou zeggen doe je best!
Over Jou
Word een tijd voor een echte heer die moeite voor mij wilt doen. Ik ben benieuwd.
Totaal
9,5

Daten met Rian

Wil je een date met Rian uit Almere? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Flevoland in ons systeem zoals Rian die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!